LieveHelp webontwerp

Lievehelp ontwerpt eenvoudige websites!

drs. Anneke den Hertog
Voor trainingen, coaching, mediation, voor particulieren en bedrijven
Hanneke Diepeveen
Wanneer je opzoek bent naar meer bekend te worden met je gevoelsleven dan ga je in haptotherapie. Met de therapeut richt je je op: meer bewust worden van je tastvermogens, bekender te worden met je gevoelsleven ‘binnen’ en je vermogen om naar ‘buiten’ te voelen in het contact met anderen.
Langszij
Weet je even niet meer welke kant je op moet?Houtenklaas 2 Je loopt tegen jezelf aan, je wilt veranderen maar weet niet wat en.. hoe dan? Ieder mens heeft in zichzelf mogelijkheden om te veranderen; soms kun je er niet bij of weet je niet hoe ze te gebruiken. Je zit als het ware op je eigen gereedschapskist. Het kan dan helpen als er iemand LANGSZIJ komt en met je meekijkt.
Ont-dekken
In therapie krijg je door gewaarwording in je eigen lichaam, door te voelen, weer meer contact met jezelf. Als je wordt aangeraakt, kan je voelen dat er ruimte ontstaat voor contact met dat wat er binnenin je leeft. Of je kunt ervaren dat je vanuit ‘je hart’ spreekt, dat je de ander ‘raakt’. Je gaat herkennen en erkennen wat er nodig is, om de situatie of problemen beter te kunnen hanteren.
Ont-luiken
Waarom loopt mijn leven niet zoals ik wil? Hoe komt het dat ik zo ontevreden ben? Waarom lopen relaties bij mij vaak mis? Misschien ligt de bron van deze vragen in je verleden. Dan kan het helpen om deze ervaringen te verwerken. Veilig en in je eigen tempo. Dat kan op verschillende manieren. Een daarvan is de trauma-opstellingsmethode van Prof. Dr. Franz Ruppert, psychotherapeut in München.
Ontmoet God
Christen bijeenkomst
ProcesMaat
ProcesMaat levert projectmanagementdiensten en bedrijfskundig advies voor non-profit organisaties. Gericht op wat u nodig heeft, overtreffen wij graag uw verwachtingen.
Stichting Open Huis
Eigenlijk heel gewoon, door iets op te zetten waar je hart vol van is om met anderen te delen. Wij hebben uren gepraat over: Wat gaan wij doen? Zo kwamen wij er toe om iedere zaterdagavond ons huis open te stellen voor jongeren en hen te laten zien door woord en daad wat het inhoudt voor God te leven. De eerste avond vond plaats op 30 september 1972 in ons huis, toen nog aan de Krimweg in Hoenderloo.
Topaaz
Veel verandertrajecten in organisaties mislukken. Energie, tijd en geld worden geïnvesteerd in het bewerkstelligen van veranderingen en ergens halverwege of tegen het einde van het proces gaan de medewerkers weer over tot de orde van de dag. Topaaz helpt om medewerkers in beweging te krijgen en de gewenste veranderingen te realiseren!
VAKANTIE IDEE
Hapimag aandelen voor de particuliere markt